Originallampa med hållare – 100% säkerhet att få samma prestanda!

Originallampa ger samma

        Livslängd   -   ljusstyrka   -   färgåtergivning

Originallampa med hållare innebär att det är en lampa från originaltillverkarna av lampor enligt nedan som också är godkända av projektortillverkarna.

Originallampa med hållare

De etablerade tillverkarna av originallampor är


Vi erbjuder originallampa med vår hållare till absoluta merparten av alla projektormodeller som finns på marknaden. Man får då identisk prestanda.

Matsushita , UHE samt Iwasaki finns dock inte tillgängliga för andra än projektortillverkarna. Till dessa projektorer erbjuder vi därför vanligen Osram eller Philips approved by Philips och Osram. Detta ger också en mycket hög prestanda till ett lägre pris.

Genom minimering av antalet mellanhänder kan vi erbjuda marknadens bästa priser och bästa kvalitet!.

Väljer man en originallampa med hållare eller lös orginallampa får man exakt samma prestanda som vid köp av en originallampa med originalhållare!

Man kan också se vilken lamptillverkare det är av respektive lampa genom att studera vilken beteckning som finns på lampan. Respektive lamptillverkare har följande beteckningar: Philips (UHP), Osram (P-VIP,VIP) , Iwasaki (HSCR, MSCR), Matsushita (UHM,HS, M), Phoenix (SHP), Ushio (NSH,UMPRD) och slutligen Epson (UHE som dock används på lampor som tillverkas åt  Epson av andra) .

Vi eftersträvar att erbjuda hög kvalite till ett mycket bra pris!